Unieke hospitality lounge tijdens Dordt in Stoom voor uw bedrijf

Victor DeConinck biedt in samenwerking met Crawfield de mogelijkheid om tijdens Dordt in Stoom (23 - 25 mei) gebruik te maken van de Galerie de Compagnie en het West-Indisch Huis. Met een ingang aan de Kuipershaven, daar waar de Merwede, Noord en Oude Maas samenstromen, is dit historische pand de meest unieke locatie voor een Hospitality Lounge.

Het prachtige pand beschikt over vier stijlkamers die in hun oorspronkelijke staat zijn teruggebracht en een oude suikerfabriek, waar nu hedendaagse kunst wordt geëxposeerd. Tijdens Dordt in Stoom worden deze ruimtes ingericht tot een Hospitality Lounge met diverse cateringpunten, zitjes, statafels en indien gewenst live muziek.

Relatie- en/of personeelsevent
Er zijn diverse mogelijkheden voor een relatie- en/of personeelsevent tijdens Dordt in Stoom. Bijvoorbeeld een borrel of diner voor of na de vlootschouw op vrijdagavond. Of het ter beschikking stellen van de ruimtes als Hospitality Lounge met hapjes en drankjes op zaterdag en zondag voor uw klanten of personeel.

Over Dordt in Stoom
Dordt in Stoom is het meest omvangrijke stoomevenement van Europa. Gedurende drie dagen wordt men verrast door stoomtreinen, stoomschepen en stoomwalsen. Op vrijdagavond begint het evenement met de indrukwekkende vlootschouw op het drierivierenpunt en de stoomparade sluit het af op zondag.

Meer informatie?
Om de mogelijkheden te bespreken voor het gebruik  van het West-Indisch Huis en Galerie de Compagnie voor uw bedrijf, neem dan contact op met Crawfield via wih@crawfield.nl of 0184745025.

 

 

Het West-Indisch huis beschikt over 4 stijlkamers, die in hun oorspronkelijk staat zijn teruggebracht, maar wel zijn voorzien van alle moderne gemakken.

Foto: West-Indisch huisZoekt u een unieke locatie voor uw evenement, bijeenkomst of diner?

Geen bijeenkomst is hetzelfde. Daarom werken we in het West-Indisch Huis niet met vaste arrangementen. U kunt de inhoud van uw bijeenkomst zelf samenstellen...

Lees verder Reserveren