Contact

Wij staan u graag te woord om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Telefoon: 078 - 631 79 18
E-mail: westindischhuis@euronet.nl
 

Adres

West-Indisch Huis
Kuipershaven 21
3311 AL DordrechtRoutebeschrijving

 

Parkeren

Er kan in de nabije omgeving van het West-Indisch Huis uitstekend, maar betaald, worden geparkeerd. Er kan tegenwoordig met uw mobiel worden afgerekend. Op loopafstand is de parkeergarage aan de Riedijkshaven beschikbaar. Iets verder gelegen, in het centrum, vindt u de parkeergarages Visstraat, Drievriendenhof en Achterom aan de Spuiboulevard. De loopafstanden naar het West-Indisch Huis variëren van vijf tot tien minuten. Bij grotere groepen kunnen wij valet parking voor u regelen. U kunt uw auto dan gratis parkeren bij het Energiehuis. Wij verzorgen vervoer naar het WIH en weer terug naar uw auto (prijs op aanvraag).

Als u kiest voor het West-Indisch Huis als locatie voor uw vergadering, bijeenkomst of partij kiest u voor een historische ambiance die u elders niet aantreft. Met de wetenschap dat u met uw boeking bijdraagt aan het in standhouden van een tweetal Rijksmonumenten.

Het West-Indisch huis beschikt over 4 stijlkamers, die in hun oorspronkelijk staat zijn teruggebracht, maar wel zijn voorzien van alle moderne gemakken.

Foto: West-Indisch huisZoekt u een unieke locatie voor uw evenement, bijeenkomst of diner?

Geen bijeenkomst is hetzelfde. Daarom werken we in het West-Indisch huis niet met vaste arrangementen. U kunt de inhoud van uw bijeenkomst zelf samenstellen...

Lees verder Reserveren